dimarts, 19 de juny del 2012

Arriba l'hora de les seleccions

Ara que ja s'ha acabat la temporada per els equips comencen l'epoca de les seleccions. Els nostres jugadors com ja vem informar fa uns mesos van estar seleccionats per les seves territorials respectives. Recordem-ho:
Barcelona A - David Martí i Nil Rodriguez
Girona - Ferran Sacrest i Lluc Jimenez
Aquest torneig es jugarà a Manresa els dies 9,10 i 11 de juny. L'equip de Barcelona A va com afavorit el tenir 3 jugadors de la selecció Espanyola de l'any passat. Tot seguit es jugarà el torneig de Santa Cana a Vendrell i ajuntaran les de Barcelones per competir en aquest torneig. El torneig de Santa Cana es disputarà els dies 17 i 18 de juny.
Esperem que les dos seleccions arribin a guanyar un dels dos torneigs que els i queden. Sort per les dos seleccions!

Ara ja s'han disputat les dos competicions i Barcelona A va ser clara i justa guanyadora del torneig de Manresa, guanyant tots els partits per contundents 5-0 a la selecció d'Andorra, 6-2 a la selecció de Girona i un 6-1 a la selecció de Tarragona. El torneig de Santa Cana també es va quedar a la selecció de Barcelona arribant a la final contra Girona. La final va ser molt disputada però el final es va decantar per Barcelona amb un 3-2.

Esperem que alguns jugadors del Club Patí Manlleu optí per anar a la Selecció Espanyola com va fer en David Martí l'any passat! Sort i sacrifici per tots els jugadors que cridaran per anar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada